FAIL (the browser should render some flash content, not this).
       АиМ Мултисъпорт ООД бе създадена през 2008г, с помощта на международния консорциум Multisupport Co., с цел да предложи на българския пазар едно ново ниво на стоки и услуги. По-добри условия и качество на обслужването за своите клиенти. По-голям избор. По-лично отношение. По-бърза и адекватна реакция по проблемите на отделния индивид и колектив. В общи линии по-повече от всичко, което може да се предложи.
       Нашият основен мотив е идеологията "да Не търсим клиенти за нашата стока, а стока за нашите клиенти". Нещо, което според списание "Forbs" е нож с две остриета. Защото този подход е опасен за продавача, който се стреми да предлага от всичко по-много. но от друга страна - много удобен за потребителя, който иска нещо конкретно. Затова и не е много застъпен у нас, защото българския потребител не се чувства като основна движеща сила на пазара, а като основна покупателна единица, затова и си купува техника от "бакалиите", а после съжалява. А българският търговец, не се интересува да задоволи нуждата на клиента, а да направи печалба на всяка цена. Ето защо ние се стараем да покажем на нашите клиенти, че сме различни. Ние искаме те да са дизайнера, а ние архитекта на новия IT пазар в България. Защото българите не сме толкова богати, че да си купуваме "евтини" стоки и услуги.
       На всеки се е случвало да търси нещо и да попадне на друго, което е по-евтино или е "най-добрата, невероятна сделка", но дали наистина е така? Нашия опит показва, че клиентите в България след като направят една или две подобни покупки, започват да търсят как да поправят последствията от покупката си. Но в повечето случай се налага да закупят наново същата стока или услуга, но вече с друго качество и цена. Ние се стремим да помогнем преди да се стигне до избора, като консултираме клиентите си или доставим за тях лично нужната им стока или услуга.
       Това ни желание ни отличава от останалите вносители, прекупвачи или доставчици на услуги. Ние не държим на склад безкрайни количества стока, което ни дава гъвкавост и ни позволява да предложим на клиентите най-подходящите и качествени продукти от всички световни производители, дори и такива, които не се предлагат на нашия и европейския пазар, защото ние имаме изградена собствена мрежа за снабдяване и внос.
       Освен това ние сме една от малкото фирми в стадната, чийто персонал е съставен изцяло от дипломирани и сертифицирани специалисти в своите области. Неи сме партньори с гигантите на пазара на IT техника и Услуги. Ние сме и единствената фирма у нас, сертифицирана по ISO9002 за изграждане на Barebones Supper Computers и Weather Cooling системи, което се дължи изцяло на тясното ни сътрудничество с Експертите на AGEYA Tech. и производителя на най-добрите и ефективни неконвенционални течни охлаждания KOOLANCE.
       Всичко това ни нарежда на едно от челните места, но не по продажби, а по доволни клиенти. Ние работи в тясно сътрудничество с Комисията за защита на Потребителите и гарантираме правата на нашите клиенти. Освен това сме и една от основните фирми, чийто констативни сервизни протоколи са признати като доказателство при разглеждане на случай свързани с трети страни или клиенти пострадали от действията или липсата на такива, от страна на други фирми.
       Всеки един наш служител е оторизиран администратор на лични данни и това гарантира спокойствието на всички нас, защото във времената, в които живеем, информацията е по-ценна от техниката. Затова ние Ви гарантираме, че информацията Ви,е в сигурни ръце когато поверявате на нас Вашата поща, сайт или компютър.
       Ето защо най-голямата ни гордост си остава Благодарността на всичките ни клиенти. Затова и ние Ви Благодарим, че избрахте да се запознаете с нас. Ние ще продължим да съблюдаваме качеството на стоките и услугите, които предлагаме, защото за нас добрият клиент, е доволният клиент. А доволния клиент се превръща автоматично в партньор, защото всеки индивид е част от едно по-голямо цяло, наречено общество. Нашата цел е да гарантираме, че всички ние, които сме това общество, сме свободни да правим избор и да се подкрепяме.

       Ние сме тук за да Ви помогнем повече... Защото можем Повече!